Siirry pääsisältöön

Cellreset -Kehokuuri 
Heippistä hei. Olen mielenkiinnolla seurannut ihmisiä ympärilläni ketkä ovat kokeilleet tätä kyseistä kehokuuria. Olen yllytyshullu ja kiinnostunut kaikesta erilaisesta ihan jo ammattinikin puolesta. Lisäksi oma keho alkoi tuntumaan tukkoiselta. Sokeri oli vallannut aivan liian ison osan ravintoympyrästäni ja perusteerveellinen ruoka oli unohtunut. Ihmiset ympärilläni ovat hehkuttaneet kehokuuria ja yksinkertaisesti sanottuna halusin asiasta oman mielipiteen. Minun mielestäni edelleenkin paras tapa on kokeilla itse. En tule ikinä tarjoamaan ihmiselle sellaista vaihtoehtoa ravitsemukseen, jota en ole itse testannut, varsinkin jos puhutaan hieman erilaisesta tavasta.

Minun PÄÄtavoite on kehonpuhdistus, lievän keholllisen yliherkkyystilan korjaus ja ruokarytmin korjaus. 😊 Osa ihmisistä käyttää tätä alkustarttina omalla painonpudotusmatkallaan ja kyllä tällä rasvaa pois saa, jos haluaa. Luulenpa, että minullakin lähtee tässä kilo, jos toinenkin mutta se ei ole minulle millään tavalla onnistumisen mittari, koska en koe painonpudotusta itselleni tarpeelliseksi, Kehonpuhdistus KYLLÄ KIITOS! 😊

Cellreset: ”Kuin painaisi puhelimen Resetointinappia

 CellRESET on puhdistus- ja aineenvaihduntaohjelma, jonka ensimmäinen jakso kestää 28 päivää. Toinen vaihe on tasapainottava jakso, ja se jatkuu seuraavan kahden kuukauden ajan. Eli homma ei ole niin, että yksi kuukausi  ja se on siinä. Tämä ei ole mikään pikadieetti (mahdollisimman nopeasti tuloksiin mahdollisimman lyhyessä ajassa).

Kehokuurissa 28 päivän ajan syödään puhdasta itse valmistettua ruokaa, joka koostuu pääosin proteiineista, erilaisista rasvoista, kasviksista, siemenistä sekä probioottisesta jogurtista. Ruokaohjelman on ”pistänyt tulille” lääkäri, joka suuntasi tämän alunperin astronauteille.  Itse näen tämän ikäänkuin eliminaatioruokiksena mitä käytetään paljon esim. IBS-asiakkaiden kanssa. Lisäksi tämänkaltainen syöminen saattaa vaikuttaa kehon tulehdustilaa laskevasti. 
Kuukauden ajan ollaan ilman sokeria ,alkoholia, viljaa, suolaa, lisäaineita ja prosessoitua ruokaa. Itse olen myös ilman maitoa eli teen jogurttini mantelimaitoon. Tämän jälkeen aletaan pikkuhiljaa monipuolistamaan ruokista palaten perusterveelliseen syömiseen. Näin saadaan tosi hyvin selville yliherkkyyttä aiheuttavat ruuat ja tämä myöskin on syy sille miksi tätä pitää ajatella pidemmän tähtäimen tavoitteena kuin 28 päivää.

Jotenka jepsistä kukkuu! Täällä mennään. Tänään viides päivä kuuria takana ja olotila on öööööö mielenkiintoinen! 😊 Palataan asiaan ja jäähän seuraamaan miten Mäntyniemelle käy!

-Ilona-
 

 

 
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

FITLINE 1,5 kk elämässä

Heido! Ennen kuin kerron syvällisemmin kokemuksiani Fitlinesta, avaan nyt hieman viime vuoden loppua. Marraskuun loppupuolella 2018 jäin pois työelämästä pariksi kuukaudeksi. Minulla oli aivan kamala olo. Olin masentunut, uneton ja ahdistunut. Ahdistus tuli aaltoina  pikkuhiljaa lisääntyen niin että kohta olin yhtä isoa ahdistusmöykkyä. Nukuin todella huonosti, söin huonosti, töissä oli vaikeaa. En pystynyt suojautumaan asioilta mitkä ovat päivittäisiä päihde-ja mielenterveystyössä ja se lisäsi syöksykierrettä entisestään.  Olen aina ollut hyvin herkkä ja intuitiivinen. Tunnen ihmisten energian ja varsinkin negatiiviset tunteet vahvasti. Osaltaan siksi olen niin hyvä työssäni. Erityisherkkyys on huippu ominaisuus tällaisessa työssä, mutta kuormittuneena siitä tulee todellinen ongelma. Niin minulle kävi.

Töistä olin poissa kaksi kuukautta. Palasin takaisin töihin helmikuun alussa 2019. Viime vuosi oli kokonaisuudessaan niin raskas, että tuntuu kuin olisin tällä hetkellä aivan eri ihmi…

FITLINE 3kk mukana elämässä

Heips ja ihanaa pääsiäistä!Olettehan syöneet suklaamunia ja mämmiä massut pulleena? Minä ainakin olen. :) Tänään puhun Fitlinen ravintolisistä ja siitä mitä muutoksia olen huomannut itsessäni kolmen kuukauden aikana. Jos et ole lukenut tekstiä fitskut 1,5kk elämässä, niin lue se TÄÄLTÄ

Kun aloitin tuotteet olin masentunut,väsynyt,voimaton,kärsin vatsavaivoista, minulla oli keskittymisvaikeuksia ja ylipäätänsä yleisvointini oli aika heikko. Nyt kolmen kuukauden kohdalla lähes kaikki keholliset oireet mistä valitin tammikuussa,ovat poissa. Saakelin allergia vaan on ja pysyy. Kuukauden verran olen saanut inhoja allergiaoireita, jotka tällä viikolla lähtivät viimeinkin helpottamaan. 👌

Paras todiste kuvaamaan olotilani muutosta on kuva. Laitan teille oman vitaaliainekartoituksen. Täytän tuon siis jokaisen kuukauden kohdalla kolmen kuukauden ajan. Ekat raksit laitetaan ennen kuin aloitetaan tuotteet,seuraava yhden kuukauden kohdalla jne. Kuvasta näette minun mielettömän muutoksen. Anteeks…

Kuinka tulla onnellisemmaksi

Heips! Eteeni tupsahti mahdollisuus osallistua ilmaiseen Webinaariin aiheena: Kuinka tulla onnellisemmaksi. Tulevassa tekstissä lainaan asioita kyseisestä webinaarista lisäten tekstiin myös omaa juttua sillä oman menneisyyteni vuoksi aihe on erittäin lähellä sydäntäni. Webinaarin piti Inna Thil.

Kukapa meistä ei haluaisi olla onnellinen. Olen huomannut, että tosi moni sanoo haluavansa olla onnellinen ja sitten kun kysyy mitä sinulle merkitsee sana onnellisuus, vastaukset jäävät ympäripyöreälle tasolle tai  lauseeseen "ku mä vaan haluan olla onnellinen".  Inna Tihl kiteytti minun mielestäni loistavasti onnen perimmäisen tarkoituksen:

Onnellisuus on läpitunkeva kokemus siitä, että elämä on hyvää!
Jokaisella meistä on oikeus olla onnellinen. Sinulla on lupa olla terveesti itsekäs ja tavoitella sateenkaren päässä olevaa  aarrearkkua kuitenkin muistaen ettei kukaan voi olla ylitsepursuavan onnellinen 24/7. Elämässä on vastoinkäymisiä. Ylä-ja alamäkiä. Se on ELÄMÄÄ. 
Omassa elämäs…