Hei olen Ilona Mäntyniemi lahdesta. Liikunnanohjaaja ja ravintovalmentaja. Pääosaamisalueet liikunta,psyykkinen hyvinvointi ja ravitsemus. Intohimona ravitsemuksen psykologia, jonka opiskelusta en saa tarpeekseni! :D Tervetuloa!

keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Viimeistelyviikko TIISTAI: Kisalookin rakentelua ja Alkossa pyörimistä

Heipsistä! Eilinen päivä menikin tehokkaan raskaasti. Heräsin tyypillisesti puoli neljän aikaan, seiskaksi salille ja kasilta lähdin ajamaan Tuusulaan Kauneushoitola Namuun. Tarkoituksena oli otattaa kisakynnet, sokeroida koko kroppa ja tehdä viimeinen silaus projektille "vatsanahka mahdollisimman kireeksi" :)Kauneushoitola Namu
Tuusulassa vierähtikin koko päivä ja olin vasta neljän jälkeen Lahdessa. Me ollaan Virven kanssa kyllä niin samanhenkisiä ihmisiä, että ihanaa käydä höpöttelemässä tuolla. Kynsistä tuli mageet, eikä se sokerointikaan mitään kamalaa ollut. Itseasiassa se elvytti mun ihon pintaverenkiertoa niin mukavasti, että kerrankin oli lämmin. Ihokarvat pitää siis saada pois ennen kisavärin levitystä, jotta väristä tulee mahdollisimman tasainen.

Tuusulassa oli lämmin päivä, mutta mulla oli kylmä. Olo oli kuin pakkasukolla. :D Mullahan oli päällä kolme paitaa, pipo, kahdet sukat, housut ja kalsarit ja ulkona kahdeksan astetta plussaa. :D Voin sanoa, että vituttaa jo vallan hirmuisesti tää kylmyys. :/ Awwww.. Ne kynnet... Mä olen mieltynyt siniseen jostain syystä ja voi sanoa, että kisabiksut tulee samassa linjassa... ;)Alkossa 
Eilen oli myöskin hyvin mielenkiintoinen hetki  kun piti vierailla Alkossa. Harvemmin siellä on noin pitkään pyöriskellyt. Tämä on ihan pimee laji kun loppuvaiheessa tähän kuuluu viina,nutella,suklaa,hamppariateria ym.ym.... :P Valkkaria otetaan siis perjantaina lasillisen verran (ellei karkaa vähän lapasesta), koska se kuivattaa kropan entisestään ja salmari on ns.pumppiviina ennen kisoja. Eli lievä hiprakka perjantaina päällä. :D  Nyt ei siis enää mennä niin "terveellä alueella" vaan nämä ovat niitä extreme-juttuja mitä tehdään, jotta se kisakunto tulisi esiin.. En oikein osaa ottaa kantaa asiaan tässä kisahypessäni, että miltä se minusta tuntuu... varsinkin kun itse olen "terveys edellä" kulkija. Asiaa pitää pohtia tarkemmin kisojen jälkeen kun mieli on rauhoittunut.

Teksti onkin hyvä päättää allaolevaan kuvaan! :D

ps. Musta tulee tänään esittely Bodymag-lehteen nettiin.. Käypäs tsekkaamassa. ;)

-Ilona-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3