Hei olen Ilona Mäntyniemi lahdesta. Liikunnanohjaaja ja ravintovalmentaja. Pääosaamisalueet liikunta,psyykkinen hyvinvointi ja ravitsemus. Intohimona ravitsemuksen psykologia, jonka opiskelusta en saa tarpeekseni! :D Tervetuloa!

tiistai 18. huhtikuuta 2017

Viimeistelyviikko MAANANTAI: kevyttä salia,valkku ja tukka minttiin

Heiiiii ja JEIIIIIJ viimeistelyviikko on käsillä. <3 <3 <3

Piiiiitkä piiiiitkä matka ollaan tultu tähän pisteeseen ja nyt voi jo hymyillä! :D Hommahan etenee nyt niin, että ruokavalio on puhdistettu kaikesta ylimääräisestä jo maanantaista alkaen. Ei enää kastikkeita, light-limsoja,sokeritonta ketsuppia, PURKKAA (pahapahapahapaha).
Eli syön 100% puhtaasti. Lisäksi olen aloittanut ihon tehohoidot, koska torstaina levitetään jo ekat kisavärit ja heii yliyliällöö dödöä ei saa enää käyttää. Mä ajatelin, et se olis ok ku en enää hikoilekaan mut kas kummaa kun treenit keveni, aloin hikoileen. Haisen siis pahalle koko viikon. :P

Treenit mennään kevyesti pumppaillen torstaihin asti. Eli haetaan lihakseen vaan tuntumaa ja fiilistellään. Maanantaina tein jalat ja vatsat, koska jalat ovat mulla ne nesteenkerääjät, niin ne piti saada pois alta.. Treeni kesti sen 45 minuuttia ja olo oli aika loistava. Voisi jopa sanoa, että kisafiilis alkaa nostamaan päätään. ;)

Päivällä hoidin myös tukan ja ripset kuntoon rakkaan ystäväni Veera Louhelaisen avustuksella. Veera työskentelee lahdessa paikassa  SALON MAZIC  Tämän jälkeen kisafiilis nousi potenssiin kymmenen. :DHeiii... Kattokaa kuin MAGEE TUGGA!!!!! :D Vielä myöhemmin iltapäivällä näin valkun ja puhuttiin tulevasta viikosta ja kisapäivästä. Tapaamiset tiuhenevat tällä viikolla ja muutoksia tankkausohjeisiin tulee, jos kunto näyttää siltä.. Eniten mua jänskättää tuleva nesteenpoisto.. :O Kovin jänniä aikoja eletään! :O


 Ps. Makuunissa käyty ;) :P


Palataan mussukat! <3

-Ilona-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3