Entisen ylipainoisen Liikunnanohjaaja/ravintovalmentajan mietteitä elämästä, liikkumisesta ja ravinnosta.

tiistai 7. maaliskuuta 2017

Maikkarin toimittajan haastattelu ja kovaa vauhtia kisakuntoa kohti


Heips! Nopee tilannepäivitys, kun olen niin täpinöissäni. Eilen mua haastatteli Maikkarin toimittaja. Musta tule muutosjuttu varmaankin netin puolelle huhtikuussa.  :O Apuaaaa! Aika jännää!! :))) 1.4 Olen menossa otattamaan kuvat itsestäni ja yksi niistä tulee sitten siihen.. Olipas ajatuksia herättävää keskustella muutosmatkastani. Jälkikäteen olin niin tunteellinen, että itku meinasi tulla. Onhan tässä taplattu aikamoinen matka.. Aivan käsittämätöntä! :O

Kunto 
Etenee kohinalla ja eilen sain kuulla viimeinkin ne sanat: "Ei epäilystäkään, että kisakuntoon pääset!" :D
Oi vitsi mikä helpotus ja taakka pois harteilta. Nyt mennään loppuun asti ja katsotaan mihin asti kortit riittää.Tällä hetkellä ollaan muuten yläasteajan painossa! :O Hämmentävää!

Kevennys ja tankkaus tulossa
Tämä viikko painetaan vielä täysiä ja seuraavalla viikolla kevennellään. Tulee tarpeeseen. Hermosto osoittaa jälleen ylikuormittumisen merkkejä unien huonontumisella. Syön kuulkaas jo vaikka ja mitä pillereitä, jotta saan edes jonkinlaiset unet, mutta esim.tänäänkin heräsin taas 4.30. Ensi viikko tulee olemaan ehkä dieetin raskain tähän asti. Teen kevyet salitreenit, jonkin verran aerobisia, mutta lepopäivän ruokiksella eli tulee olemaan NÄLKÄ. Tarkoituksena vetää kroppa nyt aivan tyhjäksi ja nesteitä vähemmälle jotta uuden treeniviikon alussa nähdään se ihka oikea kunto. Ja heiiii! 19.3 mulla on hiilariTANKKAUS, eikä mikään pieni sellainen. :D Mennään kaloreissa varmaan sinne 3500 :)))) ja saan itse suunnitella tankkaukseni. :P Voi kuulkaas mikä vaikutus tällä tiedolla on mieleen. Ensinnäkin tuli sellanen soturifiilis, että oksat pois ja tietty eilen iski kamala nälkä, ku alkoi jo miettimään mitä kaikkea syön. IHANAA!! Tässä on kuulkaas jo 20 viikkoa dieettiä takana. Ainoastaan joulu oli vapaa. Kroppa alkaa jo huutamaan ruokaa ja pää varsinkin tarvitsee sitä! :)  Mielialan heittelyt ajoittain jäätäviä.... ;)

Nyt vaan unelmaa kohti järki päässä <3 

-Ilona-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3