Entisen ylipainoisen Liikunnanohjaaja/ravintovalmentajan mietteitä elämästä, liikkumisesta ja ravinnosta.

keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Dieetti etenee

Heips. Näin eilen valmentajaani ja nyt onkin hyvä tehdä sellanen täysin rehellinen ja ajantasainen tiedoksianto nykykunnosta. :D Eli kunto etenee kuten pitääkin. Mun vahvuusalueita on selkä ja olkapäälinja. Jalat tarttee enemmän lihaa ja keskivartalo tietysti tiukemmaksi. Yllättävän hyvin tuo mun keskivartalo on pysynyt mukana matkassa eli on kannattanut rasvata tehokkaasti joka päivä. :P Mä siis rasvaan itseni AINA suihkun jälkeen.

Kunto
Omaan silmään yläkroppa alkaa olemaan aika kauniin näköinen, mutta ääääh keskivartalo ja jalat. Pylly on hyvässä kunnossa. Ei roiku ja lihaa löytyy, mutta sisäreisissä, etureisissä ja takareisissä on läskiä aika reilusti. Meillä naisilla kun tuppaa nuo jalat tulemaan aina jäljessä... :/ 

Painoa en tiedä, koska puntari jätettiin pois hetkeksi. Liikaa stressiä. Me nähdään valmentajan kanssa nyt niin usein, että se kuulemma riittää tällä hetkellä. Painon katson ennen joulua ja siitä seuraavan kerran vasta tammikuussa. :))

Ja hei huom! Tähän väliin taas totean etten pidä itseäni läskinä vaan nyt vertaan itseäni koko ajan mahdolliseen kisakuntoon!

Jokatapauksessa eteenpäin ollaan menty viimeisen kahden viikon aikana hurjasti. Eli sen jälkeen kun siirreltiin hiilareita ja aamupala vaihtui munakkaaksi, hurrrraaaa! 

Poseeraukset on ok, mutta esiintymistä pitää harjoitella. Minä olenkin lähdössä lauantaina Tampereelle tiimikaverin kanssa harjoittelemaan poseerauksia, joten ehkä saan sieltä jotain kuvamatskua tännekin. Lauantaina on myöskin tulossa pienet illanistujaiset, minä olen vesilinjalla tietysti! :) 

Treenit ja syömiset 
Treenit kulkee edelleen ihan älyttömän hyvin. Treenaan siis viisi kertaa viikossa salilla. Lisäksi teen kaksi hiittiä ja nyt uutuutena :P käyn uimassa. Muutenkin pyrin harrastamaan hyötyliikuntaa mahdollisimman paljon, jotta aineenvaihdunta pelittää täysillä. Syömiset menee ok:sti. Nälkä on alkanut vaivaamaan ja matalahiilariset päivät, joita on kaksi viikossa on kamalia. Onneksi niitä on vain kaksi! :)  Tälleen summasummarum voisin sanoa, että plussan puolella ollaan edelleen. :)

Ihanaa päivää. Mä lähen aamu-uinnille! :D 

-Ilona- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3