Hei olen Ilona Mäntyniemi lahdesta. Liikunnanohjaaja ja ravintovalmentaja. Pääosaamisalueet liikunta,psyykkinen hyvinvointi ja ravitsemus. Intohimona ravitsemuksen psykologia, jonka opiskelusta en saa tarpeekseni! :D Tervetuloa!

torstai 24. marraskuuta 2016

Hyvä vinkki hampaiden valkaisuun


Hei. Sain ilokseni kokeiluun tuotteen, mikä lupaa valkaista hampaat luonnollisesti. Aika monella aktiivikuntoilijalla tuntuu olevan ongelmia pitää hampaat täysin valkoisina ilman värjäymiä, myös minulla. Jos treenijuoma ja bansku lasketaan ruokakertoihin, niin minullakin tulee ruokakertoja seitsemän. Tähän päälle vielä erinäiset juomat mitä tulee lipiteltyä syömisten välissä eli hampaat on kovilla.

u


Joudun käymään ainakin pari kertaa vuodessa hampaiden puhdistuksessa, sillä vaikka harjaan hampaani aamuin illoin ja mussutan purkkaa hampaisiini tulee tummentumia, jotka ovat itselleni esteettinen haitta. Hymy kun on vaan mun juttu! :D Eli tämä kokeilu tuli enemmänkin kuin tarpeeseen.


 Tuotteen lähetti minulle Oy NHS -Nordic Health Systems Ab ja tässä suora lainaus heidän sivuiltaan:
 
"Ihanan valkoiset hampaat luonnollisesti! Black & White hampaidenvalkaisijalla poistat värjäymät hampaista hellävaraisesti. Black & White hampaidenvalkaisija on kookospähkinän kuoresta valmistettua 100% aktiivihiiltä, valmistusprosessissa ei käytetä kemikaaleja. Aktiivihiili imee itseensä jopa tuhatkertaisesti oman massansa verran haitallisia aineita, myrkkyjä, kemikaaleja ja likaa. Esimerkiksi tee, kahvi, tupakointi ja punaviini värjäävät hampaita tummemmiksi ja aktiivihiili poistaakin tehokkaasti värjäymät hampaiden pinnalta."

Testing... Testing...

Tuote on hyvin mielenkiintoinen.. Lähes pikimustaa ja todella hienojakoista. Olen harjannut hampaat ensin normihammastahnalla ja sitten dipannut purkkiin harjani ja harjannut lisää aktiivihiilellä. Harjauksen jälkeen hampaat tuntuvat todella puhtailta ja näyttävät valkoisilta. Tuote ei maistu miltään ja se on erittäin riittoisa. Ainoana miinuksena sotkuisuus. Pari kertaa sähköhammasharja on jäänyt päällä ja silloin musta väri leviää joka paikkaan. :D Lisäksi suosittelen meikkaamista hampaiden pesun jälkeen, sillä musta väri todellakin leviää suupieliin. Mutta nämä ovat pikkujuttuja sen rinnalla, jos saa valkoisemmat hampaat. Kaikenkaikkiaan todella hyvä tuote, TYKKÄÄN! :) Alla listattuna plussat ja miinukset:

+ Luonnollinen
+Riittoisa
+Ei maistu  miltään
+ Hyvä hinta-laatusuhde
+ Toimii
+ Kaunis purkki

-Hieman sotkuinen 

 Black Friday

Tulevana perjantaina Black & White hampaidenvalkaisija on shokkitarjouksessa osoitteessa  www.nhs.fi  10€/kpl normaalihinnan ollessa 21€. Sama 10€/kpl tarjous on lisäksi myös Ruohonjuuren myymälöissä. Tuotteen voi tilata TÄÄLTÄ :)

Eikun tilailemaan!

Ilona

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3