Hei olen Ilona Mäntyniemi lahdesta. Liikunnanohjaaja ja ravintovalmentaja. Pääosaamisalueet liikunta,psyykkinen hyvinvointi ja ravitsemus. Intohimona ravitsemuksen psykologia, jonka opiskelusta en saa tarpeekseni! :D Tervetuloa!

torstai 13. lokakuuta 2016

Yhteistyökumppanit

Moiks! Tähän väliin onkin hyvä mainita yhteistyökumppaneista, jotka ovat paikallinen koulutettu hieroja Tony Heino ja Voimaravinteet. Tony hoitaa mun kehonhuollon ja käynkin hänen hieronnassaan säännöllisesti ja olenkin saanut hänen avullaan oikean käden pahat ongelmat kuriin.

Minä nimittäin ylitreenasin kesällä (yllätysyllätys) ja sain oikeaan käteen tenniskyynärpään ja rannekanavaoireyhtymän, mikä oireilee edelleen. Tonyn avulla käsi pysyy kurissa ja voin treenata edelleen täysipainoisesti. :) Hän on itsekin entinen alan kilpailija ja todellakin tietää salillakävijän jumit. :)


Hämeenkatu 11D 5krs 15110 Lahti. PUH: 044-5822333Lahden Fitness Expo 8.10.2016


Toinen yhteistyökumppani on Voimaravinteet, jonka kautta lisäravinteeni tulevat jatkossa (ulkomaalaisittain Trec Nutrition). Trecin housut ovat  huippuhyvät ja tuotteiden hinnat hyvinkin kilpailukykyiset. :)

-Iltsu-


 

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3