Entisen ylipainoisen Liikunnanohjaaja/ravintovalmentajan mietteitä elämästä, liikkumisesta ja ravinnosta.

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Kaveridieettaajan vierailu Lahdessa ja vinkki olkapäätreenin viimeistelyyn

Yhteistreenit
Heips! Näinhän tässä nyt sitten kävi, että sain Aikun mun vieraaksi tänne Lahteen. :D
Kuten te pitempään linjoilla roikkuneet lukijat tiedätte meillä on tapana silloin tällöin vierailla toistemme luona ja nyt oli Aikun vuoro tulla K&m:lle. Tarkoituksena oli treenata olkapäät ja rinta. Ja nehän tulikin treenattua silleen, että huhheijjakkaa! Täällä makaan sängyssä kone sylissä, enkä oikein jaksa tehdä mitään. :P

Tarkoituksena oli siis tehdä mun treeniohjelman mukaan ja loppuun yks pieni extrajuttu minkä bongasin metallisydämen blogista! :D Treenit menivät hyvin ja oli kiva nähdä pitkästä aikaa Aikkumuru, joka taistelee oman kroppansa kanssa antaumuksella. ;) Jos treenimotivaatiota kaipaa, niin kannattaa vierailla blogissa ja Aikun jutut ovat muutenkin huisin hauskoja! :))
Eli treenit tehtiin ja mites sitten se vinkki! ;) Teet siis ihan normitreenin olkapäille eli ohjelmasi mukaan.. Treenin loppuun otat käsipainot millä jaksat tehdä just ja just 10 takaolkapää liikettä(voi tehdä enemmänkin), siitä suoraan pystypunnerrus niskan takaa istuen tangolla/smithissä 10 kpl (tai enemmän) ja vielä kolmanneksi kymmenen viparia sivulle ja/tai viimeiseen uupumukseen asti. Tätä toistetan kolme kierrosta! :D Kyllä tuntuu ja uppoaa. Alla olevassa kuvassa vasemmalla liikkeet! ;)

 Dieetin eteneminen
On päiviä jolloin mulla on todella paljon virtaa ja sitten taas päiviä jolloin ei todellakaan lamppu syty. :D Tänään on hyvin väsy olo. Rasva on palanut ja painokin taas jonkin verran tippunut. Puntarikiellosta huolimatta olen kurkkaillut etenemistä pikkasen. :D  Huomenna virallinen punnitus ja Samulin tapaan taas tiistaina. Lievää rasitusta on havaittavavissa. Yöunet ovat huonontuneet ja iltaisin kroppa säpsähtelee. Lisäksi olen alkanut näkemään taas painajaisia ja aika-ajoin ahdistaa! :/ Huomaan etten ole palautunut kunnolla, mutta onneksi ens viikko on kevyempi viikko. Huomenna pistän Sampalle totuudenmukaisen rapsan oloista ja katsotaan kuinka kevyen viikon saan itselleni. Toivottavasti tosi kevyen, sillä ens viikonloppu meneekin taas Espoossa ravintovalmentajakoulutuksessa.

Inhottavin asia tässä on oman kunnon epäily. Mulle on iskenyt joku ihan ihme ahdistus siitä etten koskaan ole kisakunnossa. Monta kertaa viikossa puristelen vatsanahkojani ja pyörittelen päätäni ja heiiii kisat olis niinku vuoden päästä! :O Välillä siis tuntuu, että polla sekoaa täysin ja elämä pyörii pelkästää rasvaprosentin pienenemisen ja treenaamisen ympärillä. Voin siis virallisesti myöntää olevani puoliksi jo fitnesskuplassa! Kääk! Siinäki aihe mistä voisi kirjoittaa eli Ilonan kupla! :D

Mulla ei oikeesti ole enää mitään sanottavaa, sillä pää on ihan tööt. Lopetellaanpas sit tähän kuntokuvaan ja mukavaa sunnuntaita! :)

ps. Joudun syömään hattuni, sillä liityin saatanalliseen instaan. Siitäkin juttua sit myöhemmin miksi?! Mut löytää sieltä ihan omalla nimellä ;)  Ilona Mäntyniemi (ilonamantyniemi) et heippa vaan kaikille! :))))


-Ilona-


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja ihana Ilona. #valkkuvaihtoon #rasvaimutallinnassa jne. :-) :-)

    VastaaPoista
  2. Niinpä niin Aikku. Onneksi meillä on aina Tallinna! :D

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3