Entisen ylipainoisen Liikunnanohjaaja/ravintovalmentajan mietteitä elämästä, liikkumisesta ja ravinnosta.

torstai 25. helmikuuta 2016

Valkun tapaaminen ja ohjelman muutokset

 


Tapaaminen
Tapasin Samulin ja kyllä se täytyy myöntää ja sanoa, että meillä toimii yhteistyö. :) Päästiin yhteisymmärrykseen kevyemmistä viikoistakin eli nyt tarkoituksena on vetää joka viides viikko pumppityyliin jolloin hermosto saa levätä näin Ilona ei aja itseään ihan väsyksi ja oppii kuuntelemaan kroppaansa.

Viimeinkin sain sen varmistuksen, että Body Fitness on mulle oikea laji. Vyötärö onkin kuulemma aika kapea. Olin ennen hieman raskas rakenteisempi! Heh! :D Ai miten niin? :)))
Sain hyvää palautetta ja puntarikielto pidetään voimassa. Kuulemma tavoitteeseen olisi enää n.7 kg. Mitä enemmän painan kisakunnossa, niin sitä parempihan se on! ;)

Meidän keskustelut on aina aika diippejä ja terapeuttisia ja sisältöä en täällä tule avaamaan. Sanotaanko, että aika samanlaisia me ollaan ja siksi luotto on tällä hetkellä todella kova valmennukseen ja niinhän sen pitääkin olla! :)

Uudet suunnitelmat
Lounashiilarit lähti lähes kokonaan pois. Ainoastaan kasvikset toimivat hiilarilähteinä. Toisaalta salipäivinä syön välipalalla ns.lounaan hiilarit, joten pudotusta ei silleen pahasti tullut. Otanpas teille ruokakuvat mun ei-salipäivistä ja salipäivistä, niin näette eron. Ei-salipäivät tulevat aiheuttamaan piiiikkasen nälkää, mutta i'm readyyyy! :P

Liikuntaa ei tullut lisää, mutta seuraavalla tsekkauksella eli kahden viikon päästä tod.näk.lisätään intervallit ja sittenpä se läski vasta tiriseekin. :)))

Saliohjelma pysyy ennallaan, ainoastaan tieto tulevasta pumppiviikosta helpottaa kummasti. Eli mulla on 1,5 vkoa kovaa työtä edessä ja sitten onkin jo rennompi viikko edessä!

jajajajajaja tiedättekö MITÄÄ???

VAPAA ATERIAAAAA!!!!

19.3 on mun tytön syndejuhlat ja silloin saan ihan luvalla syödä. Silloin luvassa onkin jäätävää ruokapornoa ja fiilistelyä kuvien kera! :D

-Ilona-

1 kommentti:

  1. Meikäläisen blogin osoite on nykyään eatfatstayfit.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3