Entisen ylipainoisen Liikunnanohjaaja/ravintovalmentajan mietteitä elämästä, liikkumisesta ja ravinnosta.

tiistai 26. tammikuuta 2016

Dieettiviikko nro 3 ja paino humpsahti

JEP!!!!!

Kuulumisia ja lipsuiluja
Heippodei!!!! Viikko kolme meni enemmän ja vähemmän maatessa kuten tiedätte. :/ Hiilareita tiputettiin tarkoituksellisesti alaspäin ja sehän aiheutti nälkää ja huonoa oloa. Mun täytyy olla tyytyväinen, koska kroppa selkeästi toimii ja paino tippuu isoillakin kaloreilla. Mulla tipahti paino nimittäin viiden päivän aikana kaksi kiloa, mikä järkytti kovasti. Soittelinkin Samulille ja kyselin, että mennäänkö liian kovaa, mutta eipä me mennä. Rasvaa pitäis nimittäin lähtee pois tästä varresta vielä 10-15kg! Huimaa.. Vaikeaa kuvitella itsensä niin pieneksi! :O Tarkoitus on siis olla todella hyvässä kunnossa ennen kisadieetin aloitusta.

Viikon aikana mä nyt sitten pikkiriikkisen lipsahdin. Okei puolustuksena myönnettäköön, että vaihtiksena olis ollut kilo suklaata, niin mä tein kanahampparistani paremman makuisen laittamalla ketsuppia, sinappia ja majoneesia. Majoneesia turautin myös toisenkin kerran pikkasen! :P Lisäksi maistoin minipalan patonkia! Eli normidieettaajalle ei noi ole lipsumisia, mutta tässä tilanteessa mulle ne oli.. Paino tippui, jotenka ei syytä huoleen ja nyt taas jatketaan eteenpäin ILMAN MINKÄÄNLAISIA ohilyöntejä! ;)

Kauheeta en tunnista enää itseäni! ;)

Selkä
Selkä voi paremmin. Viime torstaina kipu loppui melkein kuin seinään tai ainakin pahin kipu. Siitä lähti fiilis etiäpäin ja sunnuntaina olin salillakin erittäin kevyesti. Voi että sitä fiilistä, mikä mulle tuli kun pääsi liikkumaan ja varsinkin kivun yhtäkkinen hellittäminen oli aivan ihanaa! <3 Selkäkuntoutujille vaan tiedoksi, että makaaminen on saatanasta ja liikkumaan pitää lähteä heti kun se on mahdollista omaa selkää kuunnelleen ja tehden sitä mitä pystyy! :)
Tietysti se pahin vaihe menee kärvistellessä kotona, mutta kuten sanoin niin nopeasti kuin vaan pystyt!!!! Jos et tiedä mitä saa/voi tehdä, kysy asiantuntijalta.

Selkä on edelleen siis kipeä ja varsinkin istuminen sattuu. Liikkuminen tuntuu taasen tosi hyvältä. Jalkatreenit joudun soveltaan ja Samulin kanssa sovittiin, että teen volyymipainotteisesti kunhan kuntoudun/saan tietooni mahdollisen diagnoosin. (Mulla onkin mahdollisuus, että saisin korvauksen vakuutusyhtiöltä, joten edelleen odottelen hylättyä tai hyväksyvää päätöstä! )


Mielenlujuutta
Viikonloppuna oli kummipojan synttärit ja ai että teki tiukkaa olla vain kahvilinjalla! :O Mun teki niiiiiiin mieli herkkuja! :P Mutta niinpä se vain on, että Ilona ei ottanut mitään. Samuli sanoi, että lähes jokaikinen repsahtaa kunnolla dieetin aikana vähintään yhden kerran. Päätinpä todistaa, että mä en ole se joka nyt sortuu! ;) Saakeli sentään! :)))

Tämmöstä herkkua olis ollut tarjolla! :D  
 
Päivän päätteeksi tyytyväinen dieettaaja!
 


Alkaa näkymään jo pikkuhiljaa! ;) 


 

5 kommenttia:

 1. Siis MITÄ???? Ketsuppia, sinappia ja majoneesia??? Ja meikä lähes soitti jo SPR-kriisipalveluun kun söin tä yhden palan appelsiinia!! Nyt huomaankin olevani vain ihminen!! :-)

  VastaaPoista
 2. :DDD

  Noh aika pienistä liruista oli kyse! ;)

  VastaaPoista
 3. Moi!

  Yllätyin melkoisesti, kun huomasin blogini tykkäämiesi blogien listalla. Hyviä treenejä!

  Terveisin,
  eatfatstayfit.vuodatus.net

  VastaaPoista
 4. Luulenpa, etteivät kaikki fitnessharrastajat ajattele samoin. :D

  -EatFatStayFit

  VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3