Entisen ylipainoisen Liikunnanohjaaja/ravintovalmentajan mietteitä elämästä, liikkumisesta ja ravinnosta.

keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Dieettiviikko nro 1

HEIPS! Eka dieettiviikko takana ja täytyy kyllä sanoa, että motivaatio on huikean hyvä. Mä pelkäsin ihan kauheasti tulevaa dieettiä ja päivää ennen aloin ihan panikoimaankin. Mitä jos epäonnistun ja paino ei tipu? Mitä, jos repsahdan? Ajatukset lenteli laidasta laitaan ja paniikki valtasi pään. Onneksi Aikku rauhoitteli ja tunne meni ohi. Oon mäki aika mahdoton välillä!  :) 

Dieetti alkoi ja odottelin sitä jäätävä nälän tunnetta ja herkkuhimoa mikä yleensä dieetillä on iskenyt melkein heti. Nyt on päivä nro 10 ja odottelen edelleen. ;) Eli eipä ole pahemmin nälkä ollut ja rehellisesti sanoen herkkuja ei ole tehnyt mieli yhtään.  Dieetti on edennyt vallan mallikkaasti. Olen nukkunut hyvin, treenipainot kasvoivat ekalla viikolla, iho on parempi ja olo tuntuu sutjakkaammalta. Ainoat mieliteot liittyivät rasvaisen ruokaan. Viikko sitten lounaan jälkeen teki mieli makkaraperunoita ja viikonloppuna aamupalalla olisin voinut syödä kebabpizzan! :D Ei siis hullummin... 

Miinuksena viikossa mahan toimimattomuus ja siitä aiheutunut kultakalamainen olo.:/ Puntari kuitenkin palkitsi ja viikon tulos oli - 800g, mikä oli suoraan sanoen pettymys. Pallo-ololla ehkä lievä vaikutus.  ;)Dieettiruoka

Vaikeimmat päivät fyysisesti oli hierontapäivät, koska niinä päivinä en saa yhtään enempää ruokaa, mutta nekin menivät yllättävän hyvin. Kroppa on onneksi tottunut jo niin hyvin siihen hommaan ettei se ole enää niin raskasta.

Tänään on kuntotsekki ja katsotaan tuleeko muutoksia ohjelmaan! ;)

Mukavaa päivää ja palataan!

-Ilona-

2 kommenttia:

  1. Jospa saisit vaikka vapaasyönti päiviä?? Mullapa onkin tankkausta kolmen viikon välein, revi siitä. Jabbadabbaduu!!! :-)

    VastaaPoista
  2. Eipä ole tulossa! Mut mäpä saankin parin viikon päästä palkinnoksi ainakin yhden aerobisen ja ehkä ruuan vähennyksen!
    Revi sä siitä!!!!! :D

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3