Entisen ylipainoisen Liikunnanohjaaja/ravintovalmentajan mietteitä elämästä, liikkumisesta ja ravinnosta.

torstai 17. joulukuuta 2015

IFBB fitnessleiri Vierumäki 5.12.2015

Moikka vaan.. En mä nyt niitä kuvia sitten löytänytkään. Facessa pyöri kuvia ja sitten ne vaan hävisi jonnekin.. :O Itsekään en otattanut kuin yhden kuvan, koska mulla oli pieni kännyongelma päällänsä.. Mokailin pin-koodin kanssa ja sain puhelimeni lukkoon eli piti odottaa kotiinpääsyä ja puk-koodia. :P
Aika tyypillistä Ilonaa.. Oli muuten kriisi olla ilman puhelinta ja nettiä kuus tuntia! :OLeiristä voin kertoi, että aloitettiin 09.00 ns.kalvosulkeisilla eli istuttiin ja kuunneltiin asiaa ravinnosta, treeneistä ja eri lajeista. Lounaan jälkeen siirryttiin ryhmissä kolmeen eri paikkaan, jotka olivat poseerauksen ns.alkeet, poseerauksen "jatko" ja treenit.

Lähde: Bodylehti
Mua harmitti aika paljon, ku poseerausopastusta ei ollut antamassa kukaan body fitnessin harrastaja vaan kaikki olivat bikini-ihmisiä. Hyvin hekin neuvoivat, mutta alan harrastaja on asia erikseen. Lisäplussaa kuitenkin siitä, etä paikalla oli yksi tuomareista jolta sain pari oikein hyvää vinkkiä. ;)

Poseerauksen "jatkossa" oli "Aikku Halme"  ja tää tuomari opettamassa I-kävelyä ja antamassa palautetta kunnosta. Mun palaute oli, että lajivalinta on oikea. I-kävely oli aika kauheeta tälleen tottuneellekin liikunnanohjaajalle. :O

Treeniosuus oli kuntosalilla, jossa katsottiin kolmessa eri ryhmässä liikkeitä selälle, takareisi-pakaraosastolle ja olkapäille. Siellä tuli vain pari hyvää vinkkiä. Pääosin treenivinkit oli aloittelijoille tekniikkaopastusta, mutta mun mielestä se oli täysin ok. Toivottavasti kipinä iski kunnolla useampaan tyttöseen. Ihan loppuun oli vielä palauteosio ja sit homma olikin paketissa.

Kaikenkaikkiaan leiri oli hintaansa nähden (50€) todella hyvä, mutta seuraavan leiriin kaipaisin jotain pikkasen syvempää. Seuraava leiri järjestetäänkin maalis-huhtikuun vaihteessa ja hinta kuulemma pysyy kohtuullisena eli sinne vaan kaikki kuntosaliharrastuksesta kiinnostuneet. :) Paikasta ei ollut puhetta! ;)

Sellasta.. Mukavaa alkavaa viikkoa..

-Ilona-

2 kommenttia:

 1. Kuulosti mielenkiintoiselta leiriltä. Pitää katsoa missä seuraavan kerran on, jos vaikka pääsis paikalle. :-)

  Ei ne kävelyt ja asennot ole varmaan helppoja, niitä pitää kai vaan harjoittella, harjoitella ja vielä kerran harjoitella.

  Mä uskon uskon suhun, sä tuut loistamaan lavalla. Laitetaan sut täyteen kimalletta jos ei muuten loista!! :-)

  Pian me jo nähdään ja fiilistellään tulevaa dieetiämme!! :-)

  VastaaPoista
 2. Mä en halua olla kyllä mikään joulukuusi Aikku! :P Sopiva määrä blingiä, niin se on ok. Kiitos kuitenkin kauniista sanoista! <3

  Dieetti vaan lähenee ja lähenee. Pitäis varmaan kirjoittaa suunnitelmista! ;)

  VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3