Entisen ylipainoisen Liikunnanohjaaja/ravintovalmentajan mietteitä elämästä, liikkumisesta ja ravinnosta.

tiistai 25. elokuuta 2015

Kesämuisteloita osa 2


Minä ja Mini Me <3
Palataksemme vielä kesään ja Bulgarian reisuun.. Voin ilokseni todeta että nyt oli elämäni ensimmäinen loma jolloin paino ei noussut laisinkaan, vaikka söin kuin hevonen.
Meillä oli All inclusive reissu eli kaikki ruuat ja juomat kuuluivat hintaan. Mikä tarkoittaa, että söin kolme kertaa päivässä buffetissa. Siihen päälle drinksut ym.naposteltavat. Veikkaisin päväkaloreiden pyörineen siellä +4000... Voin kertoa, että tällaiselle ex-syömishäiriöiselle oli hirvittävän vapauttavaa todeta ettei paino nouse. :D


Aamulenksaa..

Bulgarian matkan tavoite oli syödä, rentoutua ja treenata ja kyllä kuulkaas tulikin treenattua... Salilla taisin käydä viisi kertaa ja aamuaerolla neljä kertaa. Tuohon päälle muu liikunta mm.päivä vesipuistossa, niin kyllä liikuntaa tuli ihan huolella.  Kokeilin myös ensimmäistä kertaa treenata kaksi kertaa päivässä samat lihakset eli aamulla voimapainotteinen treeni ja illalla enemmän volyymia. ;) Eli olkapäät, rinta ja ojentajat sai tuplakyytiä. :P

Salilla meinasi käydä aika pahasti, sillä kaadoin siellä päälleni paikallisen "smithin". Se vaan kaatui ja sain niskaani tangon painoineen. Siellä sitä istuin pyllylläni ja pyysin apua saksalaiselta, joka vaan naureskeli. Ei tainnut äijällä käydä mielessä auttaa?! Se oli todellakin läheltä piti-tilanne ja onneksi vain niskani venähti... Seuraavalla kerralla otan uudella salille varovaisemmin, mutta toisaalta mulle aina sattuu ja tapahtuu.. ;)

Reissu oli ihana, mutta paluu ei niinkään. Sain ruokamyrkytyksen ja viimeinen lomaviikko meni hieman pilalle sekä treenien, että syömisten suhteen. Jouduin ottamaan kaliumia purkista rytmihäiriöiden vuoksi ja muutenkin oli aikasta heikko happi olotiloissa. :/ Not nice!

Entä nykyhetki? Palataan siihen seuraavalla kerralla. ;) Ja sitten lopuksi mun matkakuvia ei voi lopettaa mitenkään muuten... RUOKAPORNOA!!! :PEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3