Hei olen Ilona Mäntyniemi lahdesta. Liikunnanohjaaja ja ravintovalmentaja. Pääosaamisalueet liikunta,psyykkinen hyvinvointi ja ravitsemus. Intohimona ravitsemuksen psykologia, jonka opiskelusta en saa tarpeekseni! :D Tervetuloa!

sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Viimeinkin KESÄLOMA!

 Hiphiphurraa, mulla alkoi kolmen viikon loma! :)))) Ihanaa!!!!!
Kulkaas tämä tyttö oli viime viikon väsynyt. Tein viiteen päivään perusduunin, neljä salitreeniä ja kolme tuntia hierontaa ja koska kyseessä oli jo seitsemäs kova treeniviikko, ei ollu heleppoo! Vikan viikon kruunasi eilinen autossa istuminen. Ajoin yksin seitsemän tuntia ja nyt olo on aika rättiväsyny, mutta ens viikko onkin kevyt viikko minkä pidän ihan totaalilepona lukuunottamatta perus elintoimintoja! :D

Lauantaina tämä naikkonen starttaa Bulgarian lämpöön All Inclusive-hotelliin, jossa on myöskin sali joten Ihanaa ihanaa ja vielä kerran IHANAA!!! Suomen säät on ollut jokseenkin perseestä, joten kiva päästä edes viikoksi kunnon lämpöön ja ladata huolella akkuja syksyä varten. Syksystä on tulossa nimittäin tiivis.

 Nyt voin jo sen verran kertoa, että päätyöni lisäksi alan hieromaan parina iltana viikossa eräässä lahtelaisessa kampaamossa. Tähän päälle treenit, mussukka ja päivätyö niin siinä on tekemistä, eikä tylsää tule. Ystävillekin pitää varata aikaa, niin tämän naisen elämä on hyvin tapahtumarikasta.

Joku voi siellä nyt miettiä, et mites se muu sosiaalinen elämä eli treffailut miesten kanssa ym. !? Ei kuulkaas kiinnosta pätkääkään tällä hetkellä. Mä haluan olla ihan yksin ja keskittyä muihin juttuihin. Opetella löytämään itseni, parantumaan ja voimaantumaan. Kuten arvata saattaa tämä mun ex on syy miksi kaksilahkeiset eivät tällä hetkellä kiinnosta pätkääkään... :/ Miehet suoranaisesti ahistaa!

Palataanpas taas asiaan.. Eli nyt lomaillaan! :) Valkku Samuli tietää mun tilanteen tarkalleen ja ohjeistus onkin nyt ottaa rennosti, olla stressaamatta syömisiä kunhan en ihan läskiksi heitä hommaa. Vikan lomaviikon lopuksi treffataan ja katsellaan taas jatkoja. Itsellä on tarkoitus panostaa treenaamiseen ihan täysillä syksyllä. Näyttää se Ilona, joka pelasi korista niin intohimoisesti ja valittiin maajoukkueleirille hyvien sm-tilastojen takia! ;) Jotenka mielenkiintoiset ajat tulossa rakkaat lukijat, pysykäähän mukana! <3

-Ilona-
4 kommenttia:

  1. Täällähän me ollaan, mihin me kadottaisiin? ;-)

    Pidä hauska loma muruseni, nauti auringosta ja nauti ruoasta ja nauti lomasta. Sen jälkeen sitten jaksaa taas painaa. :-)

    VastaaPoista
  2. Oikein hyvää lomaa! Nauti! =)

    http://liikunnaniloa1.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3