Entisen ylipainoisen Liikunnanohjaaja/ravintovalmentajan mietteitä elämästä, liikkumisesta ja ravinnosta.

perjantai 20. helmikuuta 2015

Kisapäätös ja kuvia selkätreenistä!

Moips! Viimeinkin se on tehty, nimittäin kisapäätös! :D 

 
 
Lähden kisaamaan syksyllä 2016 Body fitnekseen! J

Tapasin eilen Samulin ja yhteistuumin päädyimme syksyyn 2016, koska Body fitness on paaaaljon muutakin kuin isoja lihaksia mm. poseeraamiseen pitää panostaa ihan huolella. Lisäksi mun tavoite on olla kovassa kunnossa, ei lähteä kokeilemaan. Minähän en kisadieettiä vedä vaan kokeillakseni miltä tuntuu pällistellä lavalla. :P    Eiiiii! Ilona lähtee kisoihin elämänsä kunnossa.

Syksyn kisoissa on myös muita hyviä puolia. Kaksi isointa plussaa on a) dieettaminen kesällä ja b) mahdollisuus useampaan yritykseen, jos ekalla kerralla jotain menee pieleen. Mitä tarkoitan näillä?

 

A)     Kesädieetti on miljoona kertaa mielekkäämpää kuin talvidieetti. Kesällä on valoa, aurinkoa ja lämpöä. Energiatasot ovat huisin erilaiset. Mulla on nytkin koko ajan kylmä, niin en mä selviäis talvidieetistä. Muutenkin v****taa tasaiseen tahtiin, niin eieieeieei. Ajatus aamuerobisista joulukuussa klo 06 ei vaan tunnu hyvältä. Lisäksi kesähelteillä mulla ei ole niin nälkä, niin nälänhallinta on helpompaa (I hope).

B)      Syksyn kisoissa päätavoitehan on SM-kisat eli Lahden Fitness Expo johon päästään karsintojen kautta. Karsintoihin voi osallistua useampaan, niin kaikkea ei tarvitse heittää yhden kortin varaan. Esimerkiksi, jos vikalla viikolla sairastuis vatsatautiin/flunssaan tai tapahtuisi jotain muuta odottamatonta joka pilaisi kisalookin! Jos olen parhaassa mahdollisessa kunnossa, enkä lunasta paikkaa Lahteen niin sitten en lähde muualle karsimaan. Mitä järkee siinä olisi?

 

 

Mun paras osa-alue tällä hetkellä on selkä, sitä ei käy kieltäminen. Treeni uppoaa selkään kuin kuuma veitsi voihin! :D Ihan hyvä vaan ku mulla pitää olla jättiselkä, jotta lavalle saadaan illuusio kapeasta vyötäröstä! :P

 

Selkä-hauistreeni on viikon paras treeni ja sitä odotan aina innolla. Alhaalla pari kuvaa mitä kuuluu mm. mun selkätreeniin!

Kumppari apuna toimii hyvin! :D
 




Ote väärä. Kuva lavastettu! :P




7 kommenttia:

 1. Ei vitsi, vähänkö siistiä, me sitten nähdään syksyllä 2016 Expossa!! :) Minäkin kovasti tähtään -16 syksyyn.

  Pakko vaan heittää tuosta kesällä dieetillä olemisesta, että se on kyllä hanurista mihin aikaan vuodesta tahansa :D

  VastaaPoista
 2. :D Jos kaikki menee hyvin, niin juu-u!
  Huomasin sun blogitekstistä myöskin, että kisoihin tähtäät! 👍
  Mikä sut sai valitsemaan Women's Physiquen? Ihan mielenkiinnosta kyselen, ku mäki säädin ja pohdin lajia pitkään! :-o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti menee! Sulla on niin kova työmoraali, ettei ainakaan siitä jää kiinni! :)

   Hankala oikeastaan sanoa, miksi justiinsa fitnessfysiikka! Se tuntui jotenkin alusta asti "omalta". :) Ja ehkä jotenkin kaipaan haastetta, mitä vapari ja poseeraukset todellakin antaa. Body fitneksessä häiritsee se, että kädet on kaikissa poseerauksissa alhaalla - ojentajien ja hauisten treenaus tuntuu niin turhalta! :D Mutta näyttäviä lajeja jokainen! :)

   Poista
  2. Kiitos kiitos! Ei sunkaan työmoraalissa ole moittimista! ;)

   Hurrrraaa! Mun hauikset on niiiin huonot! :P Jotenka ei haittaa pahemmin tuo poseerauspuoli..

   Mun oma vartaloihanne on siellä bodyn puolella, niin siksi valitsin kyseisen lajin. Mielenkiintoista nähdä kuinka paljon tässä vielä vuoden aikana muuttuu! :D Tsemppiä treeneihin!

   Poista
 3. Toi tuplakysymysmerkki piti olla peukku ylös, mut ei se näytä sitä! :P

  VastaaPoista
 4. Aivan huikea päätös, ihan mahtavaa!! Nyt sulla on päämäärä, nyt vaan lähdet kulkemaan sitä kohden. Ihan huikeaa!! <3 <3

  VastaaPoista
 5. On juu aika jänskää! :-o
  Mutta totta se on, että mä tarvitsen päämäärän, niin homma muuttuu heti astetta mielenkiintoisemmaksi! ;)

  VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3