Hei olen Ilona Mäntyniemi lahdesta. Liikunnanohjaaja ja ravintovalmentaja. Pääosaamisalueet liikunta,psyykkinen hyvinvointi ja ravitsemus. Intohimona ravitsemuksen psykologia, jonka opiskelusta en saa tarpeekseni! :D Tervetuloa!

keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Fitfarmilla vuosi täynnä!

Helmikuu 2014
 
Helmikuu 2015
Moikka! Tänään on kuulkaas historiallinen päivä Ilonan elämässä. Vuosi täynnä Fitfarmilaisena. :D
Vuoteen on mahtunut jos jonkinnäköistä kriisiä ja tunteenpurkausta. Voisin sanoa, että lapsen saamisen jälkeen tämä on tapahtumarikkain vuosi IKINÄ niin hyvässä kuin pahassakin. Jos haluat tietää missä mentiin puoli vuotta sitten, niin teksti löytyy TÄÄLTÄ.
 

 
 
 

 
 Muistan kuinka vuosi sitten olin onneton, itseeni tyytymätön ihminen. Luulin onnettomuuteni johtuvan vatsaongelmista, ylipainosta, polvivammasta, huonosta säästä, stressintäyteisestä työpaikasta, avioliitosta ja blaablaablaablaa siitä tästä ja tuosta. Mulla oli kaikenkaikkiaan huono olla ja en oikein osannut/tiennyt miten päästä pois stressaavasta noidankehästä.

Ruokavalio-ja treenimuutos toi hengähdystauon jatkuvaan stressaamisen ja hetken luulin kaiken olevan hyvin. Nyt olen tajunnut, että olotilani oli valheellinen entisen syömishäiriöisen käyttäytymismalli eli saan syömiset tiukkaan kontrolliin, niin muukin elämä tuntuu helpommalta.
Jännä juttu miten sen huomaakin nyt taakse katsoessaan selvästi. Mulla oli laihisvaiheessa kaikki tiukasti kontrollissa ja hallussa, elämä oli tiukasti aikataulutettua ja rutiinintäyteistä. Luulin olevani onnellinen. Tavoitteiden uudelleenasettamisen jälkeen muu elämä alkoi pikkuhiljaa lipsua pois otteesta ja ongelmat tulivat taas esiin. Olin taas surullinen ja onneton. Koin ettei minua ymmärretä, enkä saa tukea mistään.

Kuuluisia sanoja mukaillen loppu onkin historiaa. Ero miehestä ja uusi elämä. Elämä jatkui ja pikkupikkuhiljaa aloin olemaan oma itseni. Tein asioita oman onnellisuuteni eteen mm. eräs vanha ystävyyssuhde jäi historiaan ja muutenkin pyrin teoillani tuottamaan itselleni mahdollisimman hyvän olon. Tänä päivänä olo tuntuu ihan erilaiselta!Vuosi valmennuksessa on opettanut minulle äärimmäisen paljon (juu kuulostaa kliseeltä) ja olen äärimmäisen tyytyväinen valmentajaani Samuli Koutajokeen, joka on muuttuvissa elämäntilanteissa antanut tarpeeksi liekaa eikä ole nipottanut turhista. Eron aikana olisin ihan varmasti lihonut +10 kiloa, jos en olisi saanut hänen tukeaan syömisiin.

Uusi valmennusvuosi tuo uudet tuulet Ilonan elämään. ;) Töitä jatketaan edelleen ja samalla myös nautitaan elämästä, koska mun elämä ei vaaaaaan voi olla VIELÄ 24/7 fitnestä! :)))))

Hirmuisesti kaikille tsemppiä omiin projekteihin ja muistakaa myös mentaalipuoli. Ongelmat eivät häviä minnekään, vaikka laihtuisit kuinka paljon. Jossain vaiheessa joudut käsittelemään myöskin ne kipeät asiat, vaikka et haluaisi. Suosittelen ottamaan askeleen kohti uutta onnellisempaa minää ja elämää, jotta voit olla tasapainoinen, onnellinen ihminen! <3

-Ilona-


Palkinto uudesta elämästä! :)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3