Hei olen Ilona Mäntyniemi lahdesta. Liikunnanohjaaja ja ravintovalmentaja. Pääosaamisalueet liikunta,psyykkinen hyvinvointi ja ravitsemus. Intohimona ravitsemuksen psykologia, jonka opiskelusta en saa tarpeekseni! :D Tervetuloa!

tiistai 9. joulukuuta 2014

10,5 kk takana

 
 
Energiaa hektiseen elämään! :DHeips! Julkisella puolella mennään vieläkin! :D Jotenkin kauheen vaikeeta klikata tuota
"blogi salaiseksi"-painiketta. Odotellaan vielä vähän josko kohta pystyis.. Sillä välin.... Tuloksia! :)
Kesästä asti tavoitteena ollut lihaksen hankinta ja sen kyllä huomaa kuvasta. Olen enemmän kuin ylpeä itsestäni. Tulos on vaatinut aika monta hikipisaraa salilla. Siksikin on vaikeaa luovuttaa, koska haluan tehdä tätä julkisesti vaikka se vaikeaa onkin. Ehkä mun vaan pitäis olla puhumatta joistain asioista kun tiedän ketkä näitä juttuja lukee tai sitten ex siippa ÄLÄ LUE! :P
 
Tällä hetkellä menossa kevyt viikko. Kroppa alkoi taas oireileen viime viikolla treeniviikkojen ollessa kahdeksan. Nyt yritetään taas levätä, vaikka elämä onkin yhtä hulinaa! Perjantaina lähtö Tukholmaan! :D
 
Tsemppiä taas jokaiselle omien tavoitteiden saavuttamiseksi! :)))
 
blaablaablaa ja silleen :)))
 
PS: Arvaa paljonko on painoeroa ekalla ja vikalla kuvalla? :D
 
-Ilona-
 
 
 
 
 
;)
 Leuatkin jo menee! :)

4 kommenttia:

  1. Hieno muutos! Tuo varmasti lisä tsemppiä treenaamiseen!

    http://liikunnaniloa1.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Hei! :) Kiitos ja juu kyllä olet oikeassa. Muutoskuva tuo tsemppiä omalla tavallaan mulle, mutta jos totta puhutaan niin tällä hetkellä on pikkasen väsymystä havaittavissa koskien supertiukkaa ohjelman noudattamista!

    Odotan joulun jälkeen tapahtuvaa ihmettä eli sitä kun iskee halu päästä huippuhyvään kesäkuntoon 2015! :D Saa nähdä saanko odottaa tota halua kesäkuuhun 2015 asti! ;)

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3