Hei olen Ilona Mäntyniemi lahdesta. Liikunnanohjaaja ja ravintovalmentaja. Pääosaamisalueet liikunta,psyykkinen hyvinvointi ja ravitsemus. Intohimona ravitsemuksen psykologia, jonka opiskelusta en saa tarpeekseni! :D Tervetuloa!

lauantai 7. kesäkuuta 2014

Spartanin kahvakuulaohjaajakoulutus Day 1

Hei vaan heiluvilles ja terkut Turusta. :) Täällä ollaan kahvakuulaohjaajakoulutuksessa ja kivaa on ollut. Koulutus on äärimmäisen raskas. Liikuntaa tulee kahden päivän aikana about 14 h eli me tehdään jatkuvasti itse hyvin minimaalisilla tauoilla. Eihän niitä muuten opi. ;) Päivä on ollut raskas ja antoisa. huomisesta tulee kuulemma vielä raskaampi. :O Päästään kiduttamaan mm.tarakkaa huolella! ;)

Meidän reissu starttas eilen klo 15 Lahesta. Mukaan lähti Mini Me ja isovanhemmat eli tämä on myöskin miniloma meille. Mä voin myöntää, että mä oon ollu tosi kireenä ihan liikaa viime aikoina ja vanne on kiristänyt pään ympärillä ihan aina vaan enemmän, vaikkakin toitotan kaikille sitä kuinka onnellinen olen. Mietteet ovat välillä olleet turhankin synkkiä, jopa sellaisia joiden en soisi tulevan ollenkaan päähäni. Siksi tämä reissu tuli todella hyvää saumaan. Sain karistaa peruskuviot kokonaan jalkapohjista, ottaa kunnolla miettimisaikaa ja olla vaan ihan Ilona, oma itseni ilman fitness-hömppää. Välillä Ilonakin on aivan hukassa, mutta nyt hän on taas löytynyt.(Mä meen välillä hukkaan)

Me yövytään täällä Centro hotellissa eli ihan keskustassa. Saatiin halvemmalla,ku tulin koulutukseen.


                                           
Aamupala oli loistava


Koulutuksessa oltiin aamupäivä sisällä ja iltapäivä ulkona. Voin ihan suoraan sanoa, että ellen olisi treenannut näin kovasti salilla, en olisi kunnialla selvinnyt päivästä. :O Aika tiukkaa meininkiä! Huomenna jatketaan taas klo yheksän reikäleipä ja lopetellaan viiden aikaan. Siitä sit pitäis ajaa takas Lahteen. Maanantaina töihin aamusta. (Ihan kevyt viikonloppu )

Nyt on hyvä olo ja massu täynnä. Innolla odotan huomista! Tässäpä vähän kuvia päivästä:

 "Eväät"

Munat!

Mun mielestä tuo taulu oli loistava! :D

Liian pirtee ohjaaja. Ei noin.. Huom! Muut tekee jotain ihan muuta, mut musta piti ottaa kuva! :PAMARILLO!!!!! :D :)))))
Namit! :))))))


Huomenna lisää rapsaa.. Jospa saisin kuvan itestäni 48 kilon kuulan kanssa! Tein sillä tänään nimittäin etuheilautuksia :)))) Muiskis!

-Ilona-

2 kommenttia:

  1. Ihana, sulla on vakaakin matkassa :) <3

    VastaaPoista
  2. Juu se oli enemmänkin lisäravinteita varten! :) Ruokaa en punninnu ja söin mitä kerkesin/pystyin! :D Oikeen mukavaa vaihtelua tottatosiaan! :P

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3