Hei olen Ilona Mäntyniemi lahdesta. Liikunnanohjaaja ja ravintovalmentaja. Pääosaamisalueet liikunta,psyykkinen hyvinvointi ja ravitsemus. Intohimona ravitsemuksen psykologia, jonka opiskelusta en saa tarpeekseni! :D Tervetuloa!

tiistai 17. kesäkuuta 2014

4 kk täynnä


Heips! Valitettavasti kuvapäivitys jää tällä kertaa kovin laihaksi, sillä vain kahdessa kuvassa huomaa muutoksen. En siis jaksanut värkätä muita kuvia, koska näytän täsmälleen samalta kuin kuukausi sitten. :)
Jos sinua kiinnostaa viime kuun muut kuvat, niin ne löytyvät TÄÄLTÄ

Uusille seuraajille tiedoksi tavoitteena on  nyt kasvattaa jonkinverran lihasmassaa ja samalla saada rasvaprosenttia alemmas eli homma on selkeesti vaikeutunut. Ilokseni huomaan edistystä tapahtuneen ainakin näissä kuvissa edes pikkuriikkisen. :)

Viiden kuun kohdalla en tee kuvapäivitystä, koska muutokset eivät tule enää niin helpolla. Panostan loppukuviin! :P Uuu pitäisköhän nykäistä biksukuvat? ;)

Mittoja en ottanut ja puntarilla en käynyt, koska opettelen tällä hetkellä olemaan välittämättä kyseisistä asioista. Sitten kun tämänhetkinen valmennus loppuu 11.8, katson nekin.

3 kk takana
4 kk (Takareisiin tullut muotoa)

  Tämmöistä taas tänään.. Oikein ihanaa viikkoa kaikille. Lahdessa satoi tänään räntää! :O

-Ilona-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3