Hei olen Ilona Mäntyniemi lahdesta. Liikunnanohjaaja ja ravintovalmentaja. Pääosaamisalueet liikunta,psyykkinen hyvinvointi ja ravitsemus. Intohimona ravitsemuksen psykologia, jonka opiskelusta en saa tarpeekseni! :D Tervetuloa!

perjantai 23. toukokuuta 2014

"Takki tyhjä"


 Tää viikko on kyllä taas ollut aikamoista vuoristorataa tunteiden suhteen ja siltä nyt tuntuukin. Olen stressannut työasioita taas ihan hirveesti, käynyt työhaastattelussa, treenannut ja yrittänyt hoitaa muut elämään kuuluvat asiat siinä sivussa. VAIKEETA ON OLLUT!!! Ihan helvetin vaikeeta.. Aika hiljaista on ollut vaahtokarkkien ja pilvilinnojen kans!!!

Tiistaina työhaastattelun jälkeen mä taas lipsahdin to the dark side ja vedin ahistukseeni mässyä ihan älyttömästi. Lue uudestaan. Siis perkeleesti. "kruunasin" illan olusella. Kaiken tämän jälkeen jätin iltapalan pois eli vituiks meni koko ilta. Siinä oli kuulkaas tunnesyöjän malliesimerkki. :/  Hiphei ja pulleromassu taas pystyssä!!! Olipa kiva mennä nukkumaan maha ähkyssä ja herätä sokerikrapulaan. NOT!

Keskiviikkona kaikki kääntyi taas päälaelleen ja sain vallan mahtavia uutisia, niin mahtavia etten olisi uskonutkaan. Tieto koski nykyistä työtäni ja sai minut perumaan työhakemukseni toiseen paikkaan.
Eli taas tunteet heitti mut äärilaidasta toiseen ja sit oltiin iloisia ja ylikierroksilla. Siis ihan totaalisen väsyttävää!!

Koko viikko on ollut yhtä ylä-ja alamäkeä. Jatkuvaa sellaista.  On sanoinkuvaamattoman raskas tunne henkisesti valmistautua jättämään rakas työpaikka/työkaverit taakse. Parina päivänä töissä meinas itku tulla ja tulikin. <3 Noh noh.. MUTTA asiat selvisivät kuin ihmeen kaupalla pääsen viimeinkin hetkeksi hengähtämään työstressin suhteen.

Olotila on tällä hetkellä perus aivot narikkaan-olo. Sellanen hömelö ja tajuttoman väsynyt. Olen selvinnyt voittajana jostakin ajanjaksosta ja se vasta on ihanaa, vaikka ei tällä hetkellä tunnu siltä.Tästä lähdetään vain yhteen suuntaan....Huomenna luvassa pt-treeniä, rannalla löhöilyä ja oman raadon hierontaa by rouva H.K :) !
Takuuvarmasti kuvapäivitystä tulossa! :P

Buujaaaa!!!!!

-Ilona-

2 kommenttia:

 1. Raskasta on ollut. Hienoa, että järjestyi parhain päin. Mukavaa rantalöhöilyä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti äippä! <3

   Kyllä huomaa, että joku on nyt ohi, koska väsy on hirrrvee!!

   Rannalla ei tule löhöiltyä, koska pikku neiti on mukana ja meiän kummipoika. Paremminkin saan olla vahtimassa! ;)

   Poista

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3