Entisen ylipainoisen Liikunnanohjaaja/ravintovalmentajan mietteitä elämästä, liikkumisesta ja ravinnosta.

perjantai 30. toukokuuta 2014

Neurosonicista apua palautumiseen, kiputiloihin ja unihäiriöihin

Mä oon niin fiiliksissä Neurosonicista. Eli Neurosonic on "tuoli" joka matalataajuusvärähtelyjen avulla rentouttaa, nopeuttaa palautumista, auttaa unihäiriöihin, erilaisiin kiputiloihin ym.

Sivuilta lainattua:
 

Neurosonic-rentoutusmenetelmä

Neurosonic lievittää kehollista jännitystä ja kipua kohdistamalla rentouttavaa matalataajuusvärähtelyä samanaikaisesti koko kehon lihaksille tai haluttuihin kehon osiin erikseen. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Koko kehon värähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä sekä psyykkisestä rasituksesta on nopeaa. LÄHDE:  www.neurosonic.fi

 
Voin käsi sydämellä vannoa, että tuolin vaikutukset ovat verrattavissa hierontaan. Itse makaan tällä hetkellä kotona aivan koomassa ihan ku olisin ollut hieronnassa! Palaudun nopeammin treeneistä, nesteet eivät jää kroppaan ja nukun hoidon jälkeen todella hyvin. :D Olen haltioitunut!
 
Neurosonic-tuoli löytyy paikasta missä hieron eli www.terapiatila.fi ja jos olet Lahtelainen (asut lähellä lahtea), niin suosittelen kokeilemaan. Tuoli maksaa euron/minuutti, mutta jos tulet hierontaani, saat halutessasi ns.yhdistelmähoidon hieronnan hintaan. Pahoittelen kun sivut ovat vielä keskeneräiset, mutta ymmärrättehän sen olevan meille sivubisnes! Tilassa siis työskentelee myös kaksi psykoterapeuttia joiden palvelut näet terapiatilan sivuilta (myös Neurosonic). :)
 
 
Kokeile ihmeessä!!! Jos et meillä, niin jossain muualla! :D
 
Rentouttavaa weekendiä!
 
-Ilona-


 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3