Hei olen Ilona Mäntyniemi lahdesta. Liikunnanohjaaja ja ravintovalmentaja. Pääosaamisalueet liikunta,psyykkinen hyvinvointi ja ravitsemus. Intohimona ravitsemuksen psykologia, jonka opiskelusta en saa tarpeekseni! :D Tervetuloa!

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Bikinikunnossa(ko)?Helle-ja lepopäivänä paras aihe postaukseen on bikinikunto. Mitä se on? Mitä se vaatii? Kuka voi oikeasti sanoa olevansa bikinikunnossa? Oikeesti jo sana BIKINIKUNTO on typerä ja lokeroiva. En tykkää.

Tammi-helmikuussa kymmenet suomalaiset aikakausilehdet  tekevät suuria voittoja aiheilla kuinka päästä täydelliseen bikinikuntoon viidessä kuukaudessa? Näin laihdut 10 kg ennen kesää! TOP 5 liikettä vatsapalikoiden näkymiseen? NAINEN, nämä kolme ruokaa jättämällä laihdut varmasti AINAKIN 5kg, laihdut sitä ja laihdut tätä ym.ym.ym.ym.ym.ym. Lista on loputon ja me naisethan mennään samaan lankaan jokaikinen kerta. :P Aika pöljää, sanon minä ja vieläkin ostelen lehtiä missä on iskevät otsikot. =)

No mitä se bikinikunto on? Onko se näkyvät vatsapalikat, tietty paino, sileä selluton iho, pyöreä bikinipeppu, näkyvät lihakset VAI... State of mind.
Riippumatta koostasi, väristäsi, iästäsi,painostasi, hiusten väristä, pituudesta, ihostasi, kuun asennosta tai ihan mistä vain voit laittaa biksut päällesi. Eikö se olekin jokaisen OMA päätös mitä rannalle pukee päälle ja jos se on biksut, niin sitten se on. Mulle henkilökohtaisesti on aivan sama mitä ympärillä olevat pukevat päällensä!

Ole rohkeasti oma itsesi, äläkä piittaa muiden mielipiteistä. On hillittömän vapauttaavaa heittää biksut päällensä ja mennä tallustelemaan rannalle välittämättä ollenkaan siitä mitä muut ajattelevat. :) Mulla ei todellakaan ole mikään perfecto bikinibody, mutta aionpa kuiteskin tallustella biksuissa. Jos  se jotakuta haittaa, niin AIVAN SAMA. :D 

uMahtavan mahtista sunnuntaita kaikille! Tää lähtee niska-perseotteella uuteen viikkoon hyvillä mielin! ;)

-Ilona-

2 kommenttia:

  1. oot oikein hyvässä 'bikinikunnossa' :) inhoon tota sanaa kans ylikaiken :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hanna! Toivottavasti parempaan suuntaan koko ajan! ;)

    Tsemppiä ja energiaa tulevaan viikkoon sullekin! :D

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3