Hei olen Ilona Mäntyniemi lahdesta. Liikunnanohjaaja ja ravintovalmentaja. Pääosaamisalueet liikunta,psyykkinen hyvinvointi ja ravitsemus. Intohimona ravitsemuksen psykologia, jonka opiskelusta en saa tarpeekseni! :D Tervetuloa!

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäivä


 


Moiks! Pakko oli tulla ihan vaan nopeesti kertomaan päivästä. Tyhmää olis huomenna siitä tarinoida, ku se on ohi!
Sain nukkua melkein puoli ysiin, ku MiniMe oli väsy. Meinas tulla 6.30 herätys, mutta onneks oli väärä hälytys. :) Lahjat tuotiin sänkyyn. Ihana mieheni osti vaimolle pari jumppapaitaa ja burnereita. :P On se niiiin ihqu! <3 <3 <3

Aamupalaksi oli prodepannukakkua vatuilla ja Skyrin uuniomenarahkalla, cappuccino,pari suklaakonvehtia ja yks ruisleipä täytteineen. Makrot kolahti kohilleen aika hyvin+konvehdit! ;)
 Välipalahedelmän jälkeen käväsin salilla ja tein ekaa kertaa uutta treenijuomaa (kolmesta purkista).
Pikkasen oli hyvä treeni. Rinta-olkapäät-ojentajat oli vuorossa ja perään 15 min HIIT crossarilla. Hyvää settiä! Hikoilin ihan hirveesti ja jälkikäteen kroppaa pisteli hassusti. Mä sain itestäni irti enemmän kuin aikaisemmin. Ainakin se tuntui siltä. Ei siis mikään turha juoma! ;)
Treenin jälkeen syötiin aaaah poronkäristystä, perunamuusia,puolukoita,fetaa ja härpäkkeitä. Jälkkäriksi minipala kaakkua ja konvehti. :)

Pikkasen olen säädellyt muita syömisiäni vähemmälle esim.treenibansku jäi pois ja päivällisen hiilarit. Iltapalalla en ottanut pähkinöitä ollenkaan. Käytän tässä nyt omaa järkeäni/opittua tietoa VIHDOINKIN. Seuraava punnitus näyttää olenko väärässä. Kerron sit miten kävi! ;)
Olo on erinoimainen, mitä nyt massu vähän kipee. Huomisesta lähtien taas listan mukaan tarkalleen. Tämmöset säädöt on ihan vaan erikoishetkiin kuten tänään. En meinaa kaakkua syödä vähään aikaan. ;)

Perjantaina mulla on tyhy-päivä ja siellä joudun/saan/aion syödä  lounaan muitten kans. Mun on pakko. Mä en suoraansanoen kehtaa ottaa sinne omia eväitä. Vähänkö olis noloa! Mulla ei olis mitään järkevää syytä syömisille, ku en oo sillä kisadieetillä. Nytki ne pitää mua jotenkin omituisena, niin en halua vahvistaa sitä ajatusta. :/

Ajattelin ottaa varmuuden vuoksi prodejauhetta mukaan, jos käy pahin mahdollinen ja siellä on ruokana jotain kiusausta/laatikkoa ym. Sit syön ihan miniannoksen ja paaaaaljon salaattia ja käyn kiskasemassa proteiinit muualta. Muuten osaan kyllä syödä listan mukaan, vaikka en pääsis itse tekemään ruokaa...

Huippuenergistä viikkoa! Tää kahvakuulailee taas huomenna! :D

-Ilona-
Tää oli niin hyvää! :P

No oli kyl tämäkin! :PEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3