Hei olen Ilona Mäntyniemi lahdesta. Liikunnanohjaaja ja ravintovalmentaja. Pääosaamisalueet liikunta,psyykkinen hyvinvointi ja ravitsemus. Intohimona ravitsemuksen psykologia, jonka opiskelusta en saa tarpeekseni! :D Tervetuloa!

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen osa 3+pari kuntokuvaa


HEI JA TERVETULOA UUDET LUKIJAT!!! Teitä on jo seitsemän "virallista". <3  Ihan mahtavuuksia!


Ja nyt te mun rakkaat kaverit ketkä käyvät stalkkaamassa tasaisin väliajoin, niin voisittekste kans liittyä lukijoihin??? :D Se olis toooosi kivaa ja motivoivaa, mut ei oo pakko! :)

Pääsiäinen alkaa olemaan ohi! Aivan mahtava fiilis (taas jälleen kerran). Eilen ohjelmaan kuului Peurungalla aamulenkki ja kotiin ajo miekkosen kanssa kahdestaan. :)))) Mussukka lähti pohjoiseen mummun ja papan kanssa. Saadaan olla ainakin perjantaihin asti ihan kahdestaan. Wuhuu! Loppuilta meni makoillessa ja rentoutuessa kahdestaan telkkarin ääressä. Parasta laatuaikaa!
Suomen luonto on niin ihanaa! ;)
 Tänään tein ekaksi aamuaeron ja myöhemmin iltapäivällä salilla jalkatreenin ja kyllä se cheat meal ainakin painoihin vaikutti positiivisesti ja jaksoi tehdä paremmin. :) Mun pää oli ihan litimärkä hiestä ja voi helkatti ku Hack-kyykkykin tuntui hyvältä! :O Pientä ärsytystä toi maha. Söin liian myöhään ja salilla ei ollut koko ajan ihan paras olo, koska ruoka ei ollut sulanut kunnolla. :/ MUTTA kuvat näyttää taas muutosta, vaikka olo on ollut pallo pari päivää! :O Olen hyvin hyvin tyytyväinen. Eli jatketaan etiäpäin.

Oi mulla on huomenna parturi. Laitetaan tukka taas kuntoon! <3 Ripsipäivitys tulossa heti ku vaan ehdin!  =)


-Ilona-


2 kommenttia:

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3