Hei olen Ilona Mäntyniemi lahdesta. Liikunnanohjaaja ja ravintovalmentaja. Pääosaamisalueet liikunta,psyykkinen hyvinvointi ja ravitsemus. Intohimona ravitsemuksen psykologia, jonka opiskelusta en saa tarpeekseni! :D Tervetuloa!

sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

PÄÄSIÄINEN osa 1

Oi mikä fiilis! :) Täällä pötköttelen sängyssä rentoutuneena ja hyväntuulisena. Mini me lähti mummun ja papan kanssa pohjoiseen, joten saadaan aviomiekkosen kanssa omaa aikaa oikein huolella. Koko tuleva viikko pyhitetään levolle,liikunnalle, siivoamiselle ja ehkä vähän töillekin. ;)
Hehee, hyvin lähti oma aika liikkeelle. Minä kirjoitan täpinöissäni blogia ja mies kattoo telkkaria, ah tätä tavisarkea. :D
No mitäs meiän pääsiäiseen kuuluu? Kuuluu niin paljon, että se pitää kertoa kahdessa tai kolmessa eri osassa. Pääsiäisenä ollaan liikuttu, shopattu, syöty hirrrveen hirrrveen iso ja rasvainen ateria jälkkäreineen ja päästy lepäämään oikein kunnolla. Ja edelleenhän pyhät jatkuvat, voi ah ja ihanuus...
Pitkäperjantai lähti aikaisella herätyksellä liikkeelle (klo 05.00). Mä en tiiä mikä mulla oikeen oli, ku heräsin. Jännittikö matka (syömiset) vai joku muu?! Kuiteskin heräsin aikani pyörittyäni ja päätin lähteä lenkille. :) Mitä sitä nyt turhaan kotona makaa, jos voi hoitaa yhden aamuaeron pois alta!


 
Todistekappale nro 1
Todistekappale nro 2

 Lenkin jälkeen aamupala maistui erittäin hyvältä ja pääsiäisen kunniaksi panostin ostamalla karhunvatukoita ja tuoreita mansikoita. Harmi vaan ku noissa ulkomaalaisissa on niin paljon torjunta-aineita, et mun massukka tuli tosi kipeeksi ja se pilas vähän nautintoa! :/ Enivei hyvää oli ja erilaista mitä perusarkena tulee syötyä ja se on tärkeintä.
Oli hyvvää! :P Kun muu perhe heräsi, kävin salilla treenaamassa ja sitten syötiin, pakattiin auto ja lähdettiin kohti Peurungan kylpylähotellia, joka sijaitsee Keski-Suomessa Laukaalla. :) Perillä oltiin joskus neljän aikaan ja siinä ei kerenny muuta kuin syödä, käydä kylpylän puolella pulikoimassa (laskin muuten suomen pisimmän liukumäen useempaan kertaan) ja olikin jo ilta.

Uinnin jälkeen ei perus bodyruoka oikeen enää uponnut kun tiesin saavani seuraavana päivänä vapaan aterian. :/ Mullahan oli edellisestä vapaasta ateriasta jo viis viikkoa, joten himot jylläs jo aika pahasti plus salilla alkoi oleen raskaampaa loppuvaiheessa. En tiedä johtuiko siitä, että tiesin mitä on tulossa vai oikeesti energianpuutteesta?!

Kun pääsimme takaisin huoneistolle, loppuilta meni köllötellessä ja nauttiessa.
Meillähän oli huoneisto vuokrattuna mun vanhempien kanssa kylpylän vierestä missä oli kaks makuuhuonetta, sauna, keittiö ym. ja se oli oikein passeli meidän käyttötarkoitukseen. Sai roudata omat purkit mukanaan ja huoneiston hintaan kuului vapaa kuntosalin ja kylpylän käyttö! :) Sopi meille vallan mainiosti!

Eli tossapa kokonaisuudessaan pitkäperjantai, jatkoa seuraa myöhemmin ja ruokakuvia lauantailta... :D

Mitenkäs muut dieettaajat? Miten ootte viettänyt pääsiäistä? :)

-Ilona-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3