Entisen ylipainoisen Liikunnanohjaaja/ravintovalmentajan mietteitä elämästä, liikkumisesta ja ravinnosta.

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Käänne parempaan ja vinkki polviongelmaisille


Elossa!

Huh! Nyt olo alkaa oleen parempi. Finally! Jee! Kävin tossa 45 minsan kävelyllä ja olo on ihan ok. Ensimmäistä kertaa elämässäni piti ottaa keuhkoja avaavaa lääkettä ennen kävelyä! :O Siitä tuli ihan kunnon lenkki ku ilma oli mitä mahtavin ja fiilis oli hjuva! Huomenna tarkoitus olis mennä salille kevyesti ja rauhallisesti syke matalalla pitäen. Jos tuntuu pahalta, niin siirryn venyttelemään. Tää päivä on kuitenkin ollut jo niin hyvä että uskon huomenna olevani jo aika hyvässä kunnossa. Tässä sen taas näkee, että kun syö oikein, hirveinkin olo väistyy nopeasti ja kunto paranee kohisten. :)
Ihana sää

Maaliskuu?

Ai niin vinkki. Zero pointin kompressiosäärystimet/sukat. Aivan LOISTAVAT!!! Niiden hyötyjä ovat mm

 - Tehokkaampi verenkierto sitä mukaa happi kulkee paremmin.
 - Parempi suorituskyky
- Aineenvaihdunnan parantuminen. Poistaa maitohappoja, vähentää väsymystä ja nopeuttaa palautumista
-Tukeva vaikutus. Vähentää pehmytkudosvaurioita, lihasjännitystä ja keventää jalkoja.
-Voimantuoton parantuminenMullahan on tuo oikea polvi vammautunut parikin kertaa. Ekaks vuosi sitten repesi ulompi kierukka ja tuli iso luumustelma.Toinen kerta oli 10.1.14 ja silloin repesi sisempi ristiside.On aivan ihmeellistä että polvi kestää jo näinkin kovan treenin,mutta ongelmana on ollut kävelyt ja töissä jalkojen päällä olo. Polvi on turpoillut ja kipuillut, mutta silloin kun käytän Zero pointteja, polvi ei ole kipeä, eikä turpoile! :D Eli nykyään käytän aina kävellessä niitä ja töissä jos tiedän seisovani paljon! :) Hintaa säärystimille tulee 27 euroa ja sukat on jotain 32 egee, mutta minusta ihan kullanarvoiset. :)

Kunnon mainospuhe! :D
Ens viikolla taas kunnon reenien pariin! :))))))

-I-


Mahtavan värisetkin!


 .

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että kunto alkaa palautumaan normaaliksi :-)

    Ja sun maisemat on aivan huiketa, mikäs tuolla on kävellessä. Meillä kun ei ole vettä juuri ollenkaan, pientä lampea ja saastaista pientä jokea lukuunottamatta :-)

    Noista sukista/säärystimistä olen kuullut pelkkä hyvää, pitänee kokeilla hölkälle. Mistä hankit?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kiitos! :) Maisemat on ihania. Tilaa hengittää ihan eri tavalla kun kävelee järven rantaa pitkin. Säärystimet ostin paikallisesta intersportista! :D

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3