Entisen ylipainoisen Liikunnanohjaaja/ravintovalmentajan mietteitä elämästä, liikkumisesta ja ravinnosta.

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Levoton liikkuja?Lumikenkäily on niiiiin kivaa!
 Nyt kun tässä odotellaan projektin starttaamista voinkin paneutua liikkumishistoriaani, joka on yhtä ailahteleva kuin minäkin. :) On sanomattakin selvää, että olen aina ollut ihminen joka ei pysy paikallaan. Jos olisin elänyt lapsuuteni 2000-luvulla, minulle olisi varmasti lätkäisty ADHD-diagnoosi.
Lukemaan en meinannut oppia millään, koska seisoin päälläni sohvan nurkassa. Äiti yritti opettaa minua ja lopulta onnistui siinä. :) Go äippä!
Ala-asteella löysin koriksen kolmannella luokalla jota pelasin intohimoisesti aina yli parikymppiseksi asti. Sitten koris alkoi olemaan sellasta on/off-korista. Pelasin aina kun huvitti ja välillä oli useamman vuoden taukoja.

Hieman yli vuosi sitten löysin palloilun uudestaan useamman vuoden tauon jälkeen, mutta lupaava uusi peliura katkesi vakavaan polven rikkoutumiseen, josta täydelliseen toipumiseen meni puoli vuotta. Silloin päätin etten enää KOSKAAN koske palloon. No tämän päätöksen jälkeen kävin puoli vuotta myöhemmin kokeilemassa pallottelua, mutta "se jokin" oli hävinnyt. Siihen jäi koripallo!

Olen kilpaurheilun päättymisen jälkeen (eli noin 10-vuotta) yrittänyt löytää jotain uutta lajia, mutta huonolla menestyksellä. Olen käynyt kymmenellä eri salilla ( jostain syystä ei kiinnostanut kuin pari kuukautta ja taas lopetin), kiipeillyt,jumpannut, käynyt spinningissä, potkunyrkkeilyssä-ja kuntonyrkkeilyssä, zumbassa, rumbitassa ym. Lisäksi tykkään hirveästi luontoliikunnasta, vaikka vihaankin teltassa yöpymistä.                Olen enemmän 14h vaellus ja yöksi hotelliin-
Ah! Luonto!
tyyppiä!  :) Syksyllä 2013 innostuin saleilusta yhä vaan enemmän ja halusin kehittyä, mutta koin omien taitojeni loppuvan. Haluan kehittyä, syödä terveellisesti, saada lihasmassaa ja olla TERVE niin sisältä kuin ulkoakin. Sillä tiellä ollaan! :)))                                                                     

kiipeilyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3