Entisen ylipainoisen Liikunnanohjaaja/ravintovalmentajan mietteitä elämästä, liikkumisesta ja ravinnosta.

torstai 13. helmikuuta 2014

Kuntosaliliikkeiden läpikäyminen

Eilen näin Pt-Villen ja kävimme rivakan 90 minuutin kierroksen salilla katsoen liikkeiden tekniikat läpi. Näin se vaan on, että kuntosaliohjaaja rouva liikunnanohjaaja AMK ei ole tehnyt liikkeitä niin hyvin kuin luuli. Melkein kaikissa liikkeissä oli jotain korjattavaa! :O Toisaalta tuntuma lihaksessa oli aivan erilainen kun sen teki täysin oikein ja sain ihan hikoillakin. Tänään olen niin jumissa,että kävelen kuin vanha mummo ja seuraavat kaksi päivää on täyttä työtä (kolme treeniä). Huomenna pitäis jaksaa perse hilata aamuaerobiselle!!! Eli kello soimaan 5.45!

Kolmesta asiasta olen oikein tyytyväinen. 1. Saan miesten punnerruksia tehtyä ihan tosta noin vaan (en ole tehnyt niitä pitkään aikaan normisti selkäni takia) 2. Mulla on kuulemma LIHAA selässä! :D Hurrraaa! En ole ihan kynis! ;) Eli jotain olen tehnyt oikein omilla ohjeillani! :) 3. Suoritustekniikat olivat pääsääntöisesti hyviä, joten ei tartte pelätä ittensä nolaamista ammattikunnan puolesta! :)
Ruokavaliota olen noudattanut kaksi päivää ja lievä ärtyneisyys on hiipinyt pääkoppaani. Pää on kipeä, viluttaa, vituttaa, väsyttää, vessattaa ym. kaikkia perusasioita,  mutta ihan jees olo on vielä. Joo kaks päivää mennyt. Mitähän sitten kun puhutaan useammasta kuukaudesta! :D

Onneksi huomenna on perjantai ja pääsen potemaan viekkareita rauhassa viikonloppuna. Pitää ajatella, että paska poistuu  elimistöstä! :)  Huomenna pääsen myöskin salille, joten tulee tuplatreeni! HUH! Mutta kuten itse totesin ei passaa valittaa omia valintoja. ;)

Loppuun vielä kuva eräälle hyvälle ystävälleni. Ajattelin heti sinua kun löysin sen netistä! :)

Kaikella rakkaudella! <3

-I-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta ja pyrin vastaamaan jokaiseen viestiin! <3